Tata Steel Chess in Utrecht: nog 1 maand

spoorwegmuseum

De komst van Tata Steel Chess naar Utrecht heeft inmiddels veel aandacht in de media gekregen. Op woensdag 27 januari spelen Carlsen, Giri en nog 12 grootmeesters in het Spoorwegmuseum: in de week daarvoor organiseren de Utrechtse schaakverenigingen tal van schaakactiviteiten. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met de Gemeente Utrecht, Tata Steel Chess, het Spoorwegmuseum en diverse andere partijen.
In het Spoorwegmuseum organiseren we het Utrechts basisschoolkampioenschap, op dezelfde dag als de grootmeesters daar spelen. Maar ook in de voorafgaande dagen zullen er evenementen in de stad plaatsvinden, zoals een individueel snelschaaktoernooi op zaterdag 23 januari, schaken in de trein en op het Stadskantoor, en op de verenigingen zelf. Het feestje zal zich dus niet beperken tot die ene woensdag, maar het wordt een hele schaakweek. Het programma wordt dezer dagen verder ingevuld. We zullen je via de toernooisite op de hoogte houden. Meehelpen? Meld je dan bij Jan Jaap.

Tata_binnenstad