Donderdag 3 december: Pawn Sacrifice!

Geachte Keresiaan!

Komende donderdag 3 december om 19:00 (let op, was eerst 21:30) gaat de schaakfilm Pawn Sacrifice in premiere in het Louis Hartlooper Complex. De film volgt Bobby Fischer (Tobey Maguire) die het in 1972 op moet nemen tegen Boris Spassky, maar vooral tegen zichzelf. Mogelijk heb je de uitleg van Nick Schilder gezien in De Wereld Draait Door.

Het Louis Hartlooper Complex wil graag veel schakers over de vloer. Ook willen ze ons de kans geven om de schaaksport in Utrecht extra onder de aandacht te brengen. Onze eigen Hein Piet zal de traditionele inleiding verzorgen. Ook zullen we een simultaan verzorgen op woensdag 9 december. Zeer waarschijnlijk volgt er nog een evenement in het LHC in aanloop naar het Tata Steel Tournament op 27 januari.

Het LHC heeft kaartjes verloot onder de Utrechtse schaakclubs. Bij PK mogen Frank Heinen, John Cornelisse en Laurens Snuverink gratis naar de bioscoop. Sowieso zullen er veel Utrechtse schakers aanwezig zijn. Nog aan het twijfelen? Woensdagavond waren er nog enkele kaartjes beschikbaar en die kosten maar 6 euro. Dus tot donderdag?