Zaterdag: KNSB-competitie in het USG

Komende zaterdag is de 7e ronde van de KNSB-competitie. Dat is voor het eerst in ons eigen clublokaal: het Utrechts Stedelijk Gymnasium aan de Ina Boudier Bakkerlaan.

Paul Keres I heeft nu echt punten nodig. De tegenstander is echter pittig: De Stukkenjagers uit Tilburg, die nog een kansje hebben op de titel. Daar staat tegenover dat we altijd fraaie duels met ze uitvechten. En zagen we maandag nu weer wat Utrechtse hardheid?

Paul Keres II heeft ook een belangrijk potje: als Landau uit Axel verslagen wordt, dan moet klassebehoud prima mogelijk zijn. Dit voor ons onbekende team is een mix van Belgen en Zeeuwen. Na de zeperd tegen Santpoort verwacht ik een tot de tanden gewapend tweede.

Dit alles speelt zich dus af in het USG, vanaf 13.00. De bar is gewoon open en supporters zijn van harte welkom!