Zaterdag: thuiswedstrijden PK1 en PK2!

Komende zaterdag spelen Paul Keres I en II thuis, in De Leeuw. Net als de vorige keer hebben we SC Utrecht I en II te gast, zodat we een volle bak hebben. Toeschouwers zijn van harte welkom om de manschappen aan te moedigen, het beter te weten in de analyse of te buurten met Petra aan de bar.

Paul Keres I treft koploper Apeldoorn, dat vorig jaar ongelukkig degradeerde uit de Meesterklasse. Hun team is vrij intact gebleven en op papier horen ze ruim van ons te winnen. Zo werkt het natuurlijk niet en het is weer eens tijd om een reus te doden. We mikken op de uitslag die Apeldoorn vorig jaar vaak neerzette: 5,5-4,5 voor ons.

Paul Keres II treft RSR Ivoren Toren, waar ons eerste een jaar of tien steeds tegen speelde. Nu acteren ze een niveautje lager en moeten daar even aan wennen. Maar 2C is een gekke poule waar iedereen van elkaar kan winnen, dus de onzen moeten vol aan de bak. Ook hier ziet Professor Elo er niets in, dus gaan we gewoon winnen. En wat is er mooier dan 4,5-3,5?

SCU I treft BSG. Beide ploegen staan op 4 MP, dus daar kunnen we heel wat geweld verwachten. En wat doet kersvers PK-lid Lars? SCU II zit in de hoek waar de klappen vallen, maar hopeloos is het nog niet. Zij moeten toeslaan tegen de reserves van het eerdergenoemde Apeldoorn.

Zie link voor de route naar De Leeuw. De grootste tijdnooddrama’s zijn na vieren te verwachten.