Uitslag stemming speellocatie Paul Keres

Op de extra ledenvergadering van 8 oktober is er gestemd over de speellocatie van Paul Keres. Van de 95 leden hebben 55 hun stem uitgebracht (24 van hen per machtiging). Er waren drie mogelijkheden:

1. Blijven in de Sjuut
2. Verhuizen naar het Utrechts Stedelijk Gymnasium met als speelavond de maandagavond
3. Verhuizen naar het Utrechts Stedelijk Gymnasium met als speelavond de donderdagavond

In de eerste stemronde werd gestemd over de vraag: ‘heeft, bij verhuizing naar het USG, de maandag of de donderdag je voorkeur? Hier stemden 26 leden voor maandag en 22 voor donderdag. Er waren 7 blanco stemmen.
In de tweede stemronde werd gekozen tussen de ‘winnaar’ van stemronde 1 (de maandag) en ‘blijven in de Sjuut’ (de woensdag). Hier stemden 32 leden voor de maandag en 16 voor ‘blijven in de Sjuut’. Ook hier waren 7 blanco stemmen.

Winnaar werd dus de maandagavond in het Utrechts Stedelijk Gymnasium, Ina Boudier-Bakkerlaan 7 in Utrecht. De datum van overgang naar deze speelavond en locatie is nog niet bekend maar zal in ieder geval niet eerder zijn dan 1 januari 2015.