SGS Snelschaken (met reisplan)

Door Simon Kronemeijer

Op 15 november is het weer zover: het SGS snelschaken voor clubteams! Paul Keres heeft recht op 2 plaatsen in de hoofdgroep, 1 in de eerste subgroep, en zoveel we willen in de tweede subgroep. De plaats van handeling is denksportcentrum 'En Passant', Bikkersweg 90 Bunschoten. We spelen zoals altijd met teams van 6 mensen; het speeltempo is 10 minuten per persoon per partij. Het evenement begint om 11:30 en duurt tot ongeveer 17:00.

Geef je op bij de externe wedstrijdleider!

Dit is een officieel SGS-evenement: daarom staat de SGS niet toe dat dubbelleden meedoen. Die moeten met hun hoofdclub meespelen.

Update: we vertrekken met de trein van 10:01 vanaf Utrecht Centraal. Zorg dat je minstens 10 minuten van tevoren aanwezig bent bij het trefpunt. Kaartjes worden gekocht.