Zaterdag 8 feb. KNSB 5e ronde in De Leeuw

Zaterdag komt GM Zaagmans langs om het externe seizoen doormidden te zagen. Het is een thuiswedstrijd die, sleutel dienende, in De Leeuw plaatsgrijpt. Zie voor de routebeschrijving . Voor automobilisten: parkeren ten noorden van de Kardinaal de Jongweg is gratis en anders wordt het best prijzig.

Het eerste ontvangt Charlois dat onmiskenbaar de ambitie heeft naar de meesterklasse te promoveren. Kosten noch moeite worden gespaard en ze staan reeds aardig los. Of ze met o.a. Loek van Wely aantreden zal afhangen van de biedingen van Bundesligaclubs, die eveneens dit weekeinde bezig zijn. Albanezen, Armeniƫrs, Belgen worden eerder verwacht.

Bij het tweede tegen Geleen zullen Duitsers hun opwachting maken. Het tweede heeft een zwaar programma achter de rug, maar zal ondertussen weer wat hout moeten gaan sprokkelen.

Aanvang der beide matches is om 13.00 u. Broodjes, gevulde koeken en wat dies meer zij zijn tegen schappelijke prijzen bij onze onvolprezen catering te bekomen. Alcoholische versnaperingen worden alleen aan 18-plussers verhandeld.