Ronde 2 bekercompetitie

De indeling voor ronde 2 van de beker is bekend! De geplaatste spelers stromen in. Door een kleine bug in het bekerindelingsprogramma waren deze deels op rating en deels door loting geplaatst, zodat het een beetje een chaos is geworden, maar dat doet er nu niet toe.

De indeling voor volgende rondes zit ook in het schema verborgen: de winnaar van partij 1 speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van partij 2. Ook de winnaars van partijen 3 en 4 spelen tegen elkaar. En de winnaars van die twee kwartfinales ontmoeten elkaar dan weer in de halve finale.

Het streven is om deze bekerronde te spelen gedurende de interne rondes 15-19. Spelers die weinig intern spelen wordt gevraagd contact op te nemen met hun tegenstander om een afspraak te maken, zodat we geen vertraging oplopen.

 WitspelerZwartspelerUitslag
1Marieke DirksenPaul Hommerson-
2Max ViergeverJeroen Bollaart-
3Conrad KiersGerard Halve-
4Jan BettmanPieter Roggeveen-
5Niels OndersteijnJesse Bassant-
6Jan PrinsRolf Dijksterhuis-
7Jan Jaap JanseAnton Rosmuller-
8Simon KronemeijerPeter Lombaers-