Do 28 jan: Mega Teambattle, Napraat & Lightning Arena!

Link Teambattle (20:00)
Link Lightning Arena (21:45)
Link Zoom

Je leest het goed, aankomende donderdag wordt wat anders dan andere donderdagen! We doen namelijk mee aan een Mega Teambattle (20:00-21:00), we houden een gezamenlijke Teambattle napraat (21:00-21:45) en voor de fanaten eindigen we met een Lightning Arena (21:45-22:45). Als dit niet dé favoriete avond van Harry en Poppie wordt, dan weten we het ook niet meer! 

20.00 uur: Mega Teambattle op lichess

Op Lichess ontvingen we een berichtje van Teambattle organisator, Gover Pellikaan: 

“NIEUW: Tijdens het indelen van de nieuwe zondagbattles kan ik plots meer dan 10 teams indelen in dezelfde battle. Natuurlijk ga je dan op zoek naar de grenzen van het systeem. Die grens heb ik niet gevonden, en voor komende donderdag heb ik nu een leuk tussendoortje, voor de liefhebbers: alle teams in één battle.

lichess.org/tournament/MBoqp26z

Het is een uurtje, en de beste 5 scores tellen. Zo kunnen de meeste teams prima meedraaien is de inschatting. Mocht het beter bevallen dan de klassen die we nu gebruiken, gaan we natuurlijk op zondag ook over op de all-play-all formule.”

In tijden waarop we wel wat afwisseling op donderdagavond kunnen gebruiken, doen we hier graag aan mee! Van 20 tot 21 uur dus met het gebruikelijke 3 min + 2 sec. Al dan niet met de Zoom open. Er staan nu al 37 verschillende clubs bij de teams, leuk om wat andere tegenstanders te treffen. 

Link Teambattle (20:00)  

21.00 uur: Teambattle napraat op Zoom

Na de Teambattle is het nu ineens 21 ipv 22 uur. De zondagse napraat op Zoom kunnen we nu met meerderen doen. Leuke partijen of anekdotes komen dan langs. Heb je een leuke pot gespeeld het uur ervoor? Die bekijken we dan zeker. 

21.45 uur: PK Lightning Arena

Om 21:45 gaat de Teambattle napraat uiteraard door, maar voor de echte snelheidsduivel houden we een uurtje een PK Lightning Arena!
2+0, geen increment, al dan niet met eigen pauzes erbij en de mogelijk om te berserken en berserkers te berserken. Als je je aanmeldt voor het toernooi (dat kan nu al!), word je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op Lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen.

Link Lightning Arena (21:45)

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kibitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.