Gelukkig nieuwjaar!

Beste Keresiaan,

2020 is een moeilijk (schaak)jaar geweest. Het leek zo mooi te beginnen, met de meest succesvolle externe competitie in ons bestaan (althans, daar zag het na 6 rondes wel naar uit), een mooi Utrechtse Meesters toernooi en een bloeiende interne competitie, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Hoewel we online natuurlijk niet het fysieke schaken volwaardig kunnen vervangen, kijken we toch ook tevreden terug op de vele activiteiten van het afgelopen jaar: naast onze eigen interne activiteiten met het wekelijkse ‘rapid’, de zeer geslaagde KVKO, veel interessante masterclasses en de PK Academy, hebben we ook kunnen genieten van veel andere activiteiten, zoals de zeer succesvolle teambattles (met afgelopen zondag een zeer spannende slotaflevering), diverse goed bezochte simultaans en Stibus online.

We bedanken de leden van Paul Keres voor hun actieve en enthousiaste deelname aan deze activiteiten. Tegelijk realiseren we ons ook dat online schaken voor een aantal leden geen acceptabel alternatief biedt. We vinden dit uiteraard heel jammer en missen het persoonlijk contact. We hebben met de KVKO geprobeerd om tegemoet te komen aan de wens om (ook) fysiek te schaken. We zijn blij dat dit toernooi in een behoefte heeft voorzien en denken na over een mogelijk vervolg. Uiteraard hopen we net als iedereen dat we zo snel mogelijk weer kunnen beginnen met fysiek schaak. We zullen er alles aan doen om, zodra dat weer mogelijk is, op een veilige manier onze interne clubavond in de Noteboom weer op te pakken.

We hopen ook in het nieuwe jaar op je steun. Als je ideeën hebt over de invulling van onze online clubavond, laat het dan weten aan Gerben – alle suggesties zijn welkom!

Het bestuur van Paul Keres wenst je een goed en gezond 2021 toe!

Met vriendelijke groet,
Raymond, Gerben, Simon, Evert, Arend, Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.