Do 22 okt: Masterclass Loperpaar door Xander & Snelrapid op Lichess

Link Zoom
Link Toernooi op Lichess

Komende donderdag 22 oktober hebben we weer een mooi online programma met een Masterclass over het loperpaar door Xander en een Zwitsers Toernooi op Lichess.

19 uur: Masterclass Loperpaar door Xander Wemmers

Op donderdag 22 oktober geeft Xander Wemmers het vervolg op zijn eerste masterclass over het loperpaar. Op onze masterclass-video-pagina zie je hoe Xander vorig jaar de eerste masterclass over het loperpaar gaf. Met erg instructieve partijen, nuttige tips en vooral veel te weinig tijd is het zeker de moeite waard om deze masterclass nog eens terug te kijken. Want op welke kleur zet je nu je pionnen als je het loperpaar hebt? Deze donderdag neemt Xander ons mee in het interessante vervolg. We nemen er iets meer de tijd voor: de masterclass start om 19:00 en om 20.30 staat het online toernooitje op lichess gepland. Met veel instructieve partijen is Xander er helemaal klaar voor. Nu al een internethit!

Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

20.30 uur: Zwitsers toernooi op Lichess.org

Om 20.30 uur start het zwitsers snelschaaktoernooi op lichess. Het toernooi bestaat uit 8 rondes van 5min + 5sec. Later instromen en rondes pauzeren is mogelijk. Als je je aanmeldt voor het toernooi (dat kan nu al!), word je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen.

Link Toernooi

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kibitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.