Do 2 juli Masterclass Arend + Snelrapid

Link Zoom
Link Toernooi op Lichess

Komende donderdag 2 juli hebben we weer een mooi online programma met een Masterclass door Arend van de Lagemaat over het worden van een betere schaker en een Zwitsers Toernooi op Lichess. Het programma ziet er als volgt uit:

TijdOnderdeelLink
18:45Inloop op ZoomLink Zoom (voor hele avond)
19:00MC Arend - Hoe word je een sterkere schaker?Link Zoom (voor hele avond)
20:00Start zwitsers toernooi via LichessLink toernooi op Lichess
22:30Einde toernooi en nader te bepalen afterpartyLink Zoom (voor hele avond)

19 uur: Masterclass Arend – Hoe word je een sterkere schaker?

Kersvers bestuurslid, Arend van de Lagemaat, geeft donderdag 2 juli om 19uur een Masterclass waar iedereen meer over wil weten. Hoe word je een sterkere schaker? Rising star Arend heeft zich de laatste jaren verdiept in de verschillende aspecten die handig zijn om een betere schaker te worden. Nadat Arend al eerdere Masterclasses bij de Rode Loper heeft gegeven, wilde hij niet achter blijven bij PK. Nieuwsgierig om (nog) sterker te worden? Wees er donderdag op Zoom bij!

Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

20 uur: Zwitsers toernooi op Lichess.org

Om 20 uur start het zwitsers snelschaaktoernooi op lichess. Het toernooi bestaat uit 8 rondes van 5min + 5sec. Later instromen en rondes pauzeren is mogelijk. Als je je aanmeldt voor het toernooi (dat kan nu al!), wordt je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op Lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen.

Het toernooi van donderdag op Lichess vind je via deze link

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kiebitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke zondag dezelfde)

Vragen?

Voor alle digitale vragen of verzoeken kun je terecht bij redactie@paulkeres.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.