Frans Sanijs in het ziekenhuis

Wellicht al meegekregen: ons lid Frans Sanijs ligt in het ziekenhuis. Een hartstilstand op straat werd hem dankzij een alerte omstander niet fataal, en de zware ingreep in het UMC heeft hij goed doorstaan. Bezoeken zit er in deze tijden niet in, maar kaarten sturen wel: UMC, B4 Oost, kamer 28. En dat vindt hij leuk, dus aanbevolen!

Frans kwam de laatste jaren maar zelden op de club, en ik twijfel of hij De Noteboom ooit van binnen heeft gezien. Veel leden zullen hem dus niet kennen, maar de techniek staat voor niets: dit artikel van wat jaren gelêe geeft meer inzicht in onze eigen Buddha.

2 thoughts on “Frans Sanijs in het ziekenhuis

 1. Wilt u post aan een patiënt sturen, adresseer deze dan als volgt:

  naam patiënt
  afdeling (bijvoorbeeld C4 west – kamer 14)
  p/a UMC Utrecht
  Postbus 85500
  3508 GA Utrecht

  https://www.umcutrecht.nl/nl/ziekenhuis/post

  Kaartje2go
  Wilt u een patiënt beterschap wensen of een hart onder de riem steken? Stuur hem of haar dan een echte wenskaart via internet. Op de website van Kaartje2go kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden. De kaart wordt vervolgens afgedrukt en verzonden naar uw naaste in het UMC Utrecht.

  Als de kaart voor 20.00 uur wordt besteld, dan wordt deze de volgende dag al geleverd.
  https://www.kaartje2go.nl/wens-en-doneer

 2. Inmiddels is Frans ontslagen uit het ziekenhuis en tijdelijk woonachtig in Nieuwegein bij een tante.
  Zie Utrechtschaak voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.