Team Battle Zondag 28 juni laatste van het seizoen

Link naar het toernooi
Link naar Zoom!

Zondag 28 juni vindt de laatste teambattle van het seizoen plaats. We hopen op veel Keresianen zondag. Wekelijks doen we met Paul Keres mee met de zondagse teambattle voor clubs. Sinds elke weken ook met Zoom!

Wat is het?
Elke zondagavond van 20 tot 22u wordt er op lichess een snelschaaktoernooi gehouden met een tempo van 3min+2sec. Het toernooi is een teambattle: Elke poule bevat 10 verschillende schaakclubs en de leden van de betreffende clubs spelen tegen andere clubs, niet tegen club-leden. De scores van de beste 10 worden opgeteld tot een totaalscore per club. Je kunt altijd later instappen en eerder stoppen. Om mee te doen aan het toernooi, dien je eenmalig lid te worden van Paul Keres op Lichess.Vervolgens kun je meedoen met de Teambattle door je bij het toernooi aan te melden:

Klik hier om je op te geven voor het toernooi van zondag 28 juni.

Zondag hebben we ook een Zoom link open staan om te kiebitzen:

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kiebitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke zondag dezelfde)

Vragen?

Voor alle digitale vragen of verzoeken kun je terecht bij redactie@paulkeres.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.