Ratings per 1 mei

Het is nu al bijna niet meer voor te stellen, maar dit voorjaar werd er nog regulier geschaakt. U weet wel, zonder muis, aan een bord, met stukken, met een ferme hand voor de tegenstander en een biertje aan de bar, al dan niet na afloop.

De resultaten van dat alles heeft de KNSB weer verwerkt in een ratinglijst. Traditioneel halen we de stijgers eruit, die hun punten allemaal aan de externe (KNSB, SGS, België) te danken hebben. De dalers laten we onbesproken. Medeleven wordt op prijs gesteld.

De stijgers: Colijn (+43), John C. (+34 en weer boven de 2200), Mark S. (+34), Thomas (+33), Wouter V. (+29), Arend (+29), Jeroen Bo. (+27), Bert (+23), Jelmer (+21), Ger (+21) en tenslotte onze FSD-scribent Dirk F. (+18 en weer boven de 2200). De lijst wordt aangevoerd door GM Hugo met 2521, gevolgd door tien 2300-mannen.

En nu maar hopen dat er op 1 augustus weer iets te melden valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.