Geslaagde en zware online simultaan van Hugo

Het is alweer even geleden, maar op zondag 5 april gaf Hugo een kloksimultaan op Lichess. Het werd een zware, maar geslaagde simultaan! 10 deelnemers (waaronder meerdere eerste teamspelers!) namen het op met een bedenktijd van 30 minuten + 5 seconde increment. Hugo nam moedig hetzelfde tempo. Via Zoom werden de partijen tijdens de simultaan druk gevolgd en na de simultaan analyseerde Hugo met de tegenstanders alle partijen! Hieronder kun je de simultaan terugkijken, als ook alle partijen naspelen.

Kibitzen op Zoom

Opbouw van de video

De inloop, de simultaan en de partij-analyse achteraf zijn terug te zien in onderstaande video. Met 2,5 uur is het een lange video, maar met onderstaande tijdsindeling, klik je zo naar het favoriete stuk van de video!

1) Ton was mooi op tijd (0:00)
2) Jan Poppelaars met Headset (15:12)
3) De simultaan start (43:00)
4) Jan, Arend en Niels geven ‘deskundig’ commentaar (43:27)
5) Tijdnood begint eraan te komen! (1.39:00)
6) Einde simultaan, Hugo analyseert de partijen (1.52:00)

 

De partijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.