Online Masterclass Video: Xander Wemmers – Eddie Scholl

Op vrijdag 27 maart had Xander Wemmers de primeur door een eerste PK Masterclass online via Zoom te geven. 25 deelnemers zagen online, met ieder de nodige versnaperingen thuis, hoe Xander zijn partij tegen Eddie Scholl toelichtte. De deelnemers vonden het handig werken, er was veel interactie (via webcam en chat) en sommige universele spelers bleken online even aanwezig als offline 🙂

Bekijk hieronder masterclass terug. Het geeft een goed beeld hoe een online masterclass grotendeels werkt. Live erbij zijn heeft meer voordelen: er wordt druk gechat, je ziet alle deelnemers en je kunt actief bijdragen. Houd de site in de gaten voor de volgende Masterclass via Zoom!

Alle eerdere masterclass video’s kun je terugkijken via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.