27 maart 20u: Virtuele Masterclass door Xander

Vrijdag 27 maart: Virtuele Masterclass door Xander
In tijden van Corona is de club fysiek dicht maar virtueel open! We willen iedereen graag uitnodigen voor een nieuwe Masterclass die onder deze omstandigheden online te volgen zal zijn via de website Zoom. Vrijdag 27 maart is het vanaf 20h mogelijk om in te loggen (zie de links per mail) en we zullen het eerste kwartier inloop doen om iedereen te laten wennen aan deze nieuwe omgeving. De masterclass zal van gebruikelijke lengte zijn maar er is ook de mogelijkheid om de verbinding langer open te laten staan voor een virtuele naborrel. De masterclass zal gegeven worden door Xander Wemmers die zijn enerverende partij uit de KNSB competitie tegen Eddie Scholl zal laten tonen en voorzien van hopelijk leerzaam commentaar.

Wat heb je nodig?
Het makkelijkst is om achter je PC of laptop te zitten en op de link in de mail te klikken. Je kunt dan de Zoom software downloaden en installeren, maar ook zonder installatie kun je de Masterclass volgen vanuit je browser. Dat gaat via ‘join from browser’. Het is aan jezelf of je je webcam aan wilt zetten en je microfoon staat standaard uit (muted). Tijdens de masterclass is het mogelijk om vragen te stellen en dan kan een van de hosts je un-muten zodat je het woord kunt nemen. Tijdens de masterclass is er ook een chat window waar je ten allen tijde vragen kunt stellen of andere gedachten spuien.

Testsessie
Er komt ook een testsessie! Dinsdagavond tussen 20h en 21h is er een testmeeting en gedurende dat uur kan iedereen inloggen om bekend te raken met de omgeving van Zoom.

Links naar de online omgeving
De links voor de testsessie van dinsdag (20-21u) en de masterclass van vrijdag (vanaf 20u) vind je in de gestuurde mail.

Vragen?
Bij vragen kun je bij de redactie terecht. We hopen op een mooie opkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.