Twee nieuwe rubrieken van Dirk

Dirk eerder dit seizoen tegen GM Harmen Jonkman

Sinds Dirk dit jaar weer extern voor ons speelt, zit half Nederland op zondagmiddag na een externe wedstrijd achter zijn computer te F5’en in de hoop dat het verslag van PK2 online staat. Het hoogtepunt van deze verslagen is elke keer de analyse van Dirk’s partij. Deze analyses zijn echte juweeltjes.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we maar liefst twee nieuwe rubrieken van zijn hand op deze website hebben: Floor schaakt door en de Partij van de week. Deze week heeft hij zijn eerste bijdragen op deze website geplaatst.

Floor schaakt door is een wekelijkse rubriek van Dirk.

In de Partij van de week analyseert Dirk Floor elke week een partij uit de interne competitie. Ben je ook benieuwd wat Dirk voor scherpe analyses over jouw interne partij heeft?
Geef je partij aan Dirk of stuur het digitaal naar redactie@paulkeres.nl, bij voorkeur donderdagavond of vrijdagochtend. Als je je opening liever niet wil prijsgeven, start Dirk de partij vanaf het middenspel.

Als je op onderstaande logo’s klikt, kom je op de desbetreffende rubriek en kan je alle artikelen van Dirk teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.