Utrechtse Sportkrant doet verslag over afgelopen KNSB-ronde

De Utrechtse Sportkrant is een nieuwe speler op het mediafront. Zij bestaat sinds een paar jaar en vult het regionale, sportieve gat dat ontstaan is door het verdwijnen van het Utrechts Nieuwsblad.

Ze doet over de KNSB-dagen verslag van de verrichtingen van de hoger spelende schaakteams uit Utrecht en omgeving. Er is een onlineversie en daarnaast komt er maandelijks een papieren versie (ofwel krant) uit die op meerdere distributiepunten in de stad verspreid wordt.

Voor de wedstrijd tegen Zukertort heeft de krant -met input onzerzijds- extra groot uitgepakt. Het artikel staat in de krant van december. Lees hier het artikel in volledige resolutie. Er wordt overigens gesteld dat het succes van PK1 te danken is aan overgekomen spelers van SC Utrecht: dat is een logische gedachtegang, maar geen juiste. Althans, Xander is al enige tijd lid.

(met aanvulling van Bert)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.