Utrechtse Meesters IM-toernooi

In het voorjaar van 2020 wordt er een nieuw toernooi georganiseerd: de Utrechtse Meesters. Dit invitatietoernooi zal in de periode februari-april plaatsvinden. Spelers uit Utrecht en omstreken gaan het tegen elkaar opnemen in een 10-kamp waarbij een IM-norm (of WGM-norm) gescoord kan worden. Onder de deelnemers bevinden zich clubgenoten Xander, Demre, Peter, Lars, Tim en Joris. Mykhailo Dorokhin (die onlangs in de KNSB-competitie nog bijna van Hugo won), Rosa Ratsma (die in het verleden ook wel eens op de club is geweest), Nargiz Umudova (van meesterklasse-team HMC den Bosch) en Reynir Helgason (Soest) maken het deelnemersveld compleet. De eerste vijf rondes worden op verschillende donderdagen gespeeld bij ons op de clubavond. De laatste vier rondes worden in het weekend van Koningsdag in Dijckzigt gespeeld. De laatste 4 rondes zullen tevens live te volgen zijn online. Maar kom vooral kijken in de Noteboom en in Dijckzigt want het belooft een mooi toernooi te worden! Volg het toernooi door op het Utrechtse Meesters icoontje te klikken aan de rechterkant van de website (of onder de berichten op een mobiel apparaat).

Via deze link kom je ook op de pagina van de Utrechtse Meesters. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.