Menno (Hoogeveen) gedeeld 11e, Jan (Guernsey) gedeeld 5e, John en Tom vandaag de laatste ronde in Haarlem

Menno is gedeeld 11e geworden in Hoogeveen met 5.5 uit 9. De gedetailleerde uitslagen kun je hier vinden. Een mooie plusscore waar zelfs zo nu en dan nog wel meer in had gezeten misschien. Tegenstanders van de laatste twee rondes, IM Zwirs en IM Morozov zullen ongetwijfeld het gevoel hebben goed weg te zijn gekomen met een halfje.

Jan is met 4.5 uit 7 gedeeld 5e geworden op Guernsey!
Jan speelde de eerste vijf rondes remise waarbij de partij in de vijfde ronde een zwaarbevochten knappe remise was tegen Ad Reijneveld. Rondes 6 en 7 werden vervolgens gewonnen tegen Dirk Sikkel en Jan Havenaar en daarmee werd de knappe gedeelde 5-7e plek veilig gesteld! Daarmee is Jan beste Nederlander van het toernooi en is onder andere een IM, een FM, en maar liefst 5 CM’s voor gebleven 😉

John (5.5/8) en Tom (5/8) spelen vandaag de laatste ronde van het Haarlem Open. John heeft nog kans op een gedeelde eerste plek. Als hij zelf wint van koploper Finkenflugel (6.5/8), en Pham Koi (6/8) niet weet te winnen, is John gedeeld 1e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.