Keresianen op toernooien

Het is herfstvakantietijd en dus ook schaaktoernooientijd. We pikken er een paar uit:

– Rolf en Jan spelen traditioneel mee op Guernsey, een fraai Kanaaleiland met een leuk toernooi. Als het goed is zijn ze af en toe live te volgen.

– Al even traditioneel doet nieuw lid Menno mee in Hoogeveen, net als tweevoudig PK-clubkampioen Frans. Hier is het bereiken van de liveborden wat lastiger, gezien de overload aan grootmeesters, maar we houden moed.

– Tenslotte vinden we John en Tom bij de Haarlemse Meesters, waar David vorig jaar een IM-norm binnenhaalde. Dit keer geen Keresianen in de invitatiegroep, maar als de open groep gewonnen wordt is dat volgend jaar anders.

Succes allen! (en excuses als ik iemand over het hoofd heb gezien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.