Start PK Academy

Beste Keresiaan,

Dit seizoen introduceren we iets nieuws: de PK Academy!
De PK Academy is een maandelijkse training op de donderdagavond met een vast groepje clubleden. De trainingen vinden plaats van 20:00 tot 22:00 uur (7/8x per seizoen).

Voor wie?
De PK Academy is bedoeld voor leden met een rating tot ca 1900 (niet zo’n strikte grens) die beter willen schaken in lange partijen, het liefst zoveel mogelijk gespeeld in onze interne competitie. We hopen op een vast clubje van ca 5-6 gemotiveerde deelnemers.

Wat staat er op het programma?
Het programma is grotendeels afhankelijk van de wensen van de deelnemers, maar het analyseren van gespeelde partijen zal de hoofdmoot vormen. Daarnaast kan gedacht worden aan thema’s uit de stappenmethode, openingen, eindspelen, enz.

Door wie?
Vanuit het bestuur zijn we erg verheugd dat John Cornelisse de hoofdtrainer van de PK Academy wil zijn. John zal de meeste trainingen verzorgen en waken over het programma. Daarnaast zullen er ook andere leden (bijvoorbeeld Niels, Xander of Hugo) een training verzorgen.

Kosten?
Deelname aan de PK Academy kost niets. Hooguit de aanschaf van een paar boekjes van de stappenmethode. In ruil voor deelname aan de PK Academy vragen we aanwezigheid bij de trainingen en actieve voorbereiding (bijv door partij-analyse).

Wat is de planning?
De kickoff van de PK-Academy vindt plaats op donderdag 19 september om 20:00. De overige avonden worden nog gepland, dit zal in overleg met de deelnemers gebeuren.

Interessant?
Wil je zeker meedoen of wil je meer weten? Laat het weten aan Niels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.