Seizoensopening 29 aug: Masterclass & Kloksimultaan Peter Lombaers

Het seizoen 2019-2020 staat op het punt te beginnen!
Net als vorig jaar beginnen we het schaakseizoen in de Noteboom met een Masterclass en Kloksimultaan. De clubkampioen van vorig jaar was verhinderd, maar met de PK-clubkampioen van 2019-2020 hebben we een waardige vervanger gevonden. We hebben het natuurlijk over Peter Lombaers! Na zijn verblijf in Portugal is Peter weer terug in Nederland en helemaal voorbereid om ons (te proberen) te verslaan in een kloksimultaan.

De masterclass staat in het teken van het voorkomen van tegenspel, erg handig binnen onze club. Peter heeft hier verschillende mooie en leerzame voorbeelden uit Portugal en daarbuiten voor ons voorbereid.

Na de Masterclass kan het geleerde meteen in de praktijk gebracht worden door in de kloksimultaan Peter’s tegenspel te voorkomen.

Het programma:
19.30-20.00 Inloop
20.00-20.45 Masterclass
20.45-23.30 Kloksimultaan

Bekijk hier nog de foto’s van de openingsavond van vorig jaar. Zal Anton weer het meeste weerstand bieden?

We hopen op een gezellige avond met een mooie opkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.