Nieuwe ratings

De KNSB heeft zijn ratinglijst van augustus uitgebracht. Deze ratings worden gebruikt voor de teamindeling 2019-2020.

De grootste stijger is De Matthijs de Ligt van De Rode Loper, oftewel Arend. De clubkampioen van De Rode Loper kan 54 punten bijschrijven en komt op 1933, dankzij een succesvol OKU. Een ander dubbellid won ook veel op het OKU: Jasper is 44 punten rijker. Merkwaardig genoeg door niet te winnen (een heleboel halfjes), maar wel tegen sterke spelers. Een nieuw lid is Peter van Wijk, die zijn +43 extern binnenhaalde. Dat belooft wat.

Andere stijgers: Jaap vO (+33, goede invalbeurten bij het OKU), Colijn (+22, in de externe), Erik C (+20, vooral extern), veelspeler Evert R (+19, overal en nergens) en Anton (OKU en extern).

Lijstaanvoerder is (uiteraard) Hugo, die de 2500-klip heeft gerond! Een persoonlijk record en ook eentje voor SV Paul Keres. Tenslotte een nieuwe binnenkomer, zeg maar de nieuwe alarmschijf: Adrian komt binnen op 2078.

Tot zover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.