Zaterdag 31 augustus: het 16e Hans Sandbrink Memorial!

Op zaterdag 31 augustus organiseren we het 16e (of eigenlijk 17e?) Hans Sandbrink Memorial! Dit doen we ter nagedachtenis aan een groots Keresiaan. Op deze plek kan je alles over hem lezen. Het toernooi is daarom in zijn geest: sterk, gezellig en met ludieke prijzen waar iedereen kans op maakt. En er is duvel verkrijgbaar! Ook kan je het jubileumboek ter plekke aanschaffen, waar Hans een prominente plek inneemt. Aanbevolen!

De formule kent inmiddels geen geheimen meer: 7 ronden Zwitsers in één grote groep, 20 minuten p.p.p.p., eremetaal voor de top-3, vele ludieke prijzen voor de rest. Veel deelnemers zijn er elk jaar bij. Uiteraard hoef je Hans niet gekend te hebben om mee te doen. Zie hier voor verslagen van eerdere jaren.

We spelen net als vorig jaar in De Noteboom, melden vanaf 10.00, starten om 10.30, prijsuitreiking rond 17.00. Inschrijfgeld is € 5. Aanmelden kan bij Jan Jaap per mail.

Deelnemers per 1 juli:

ArthurArakelyan
EvertRademakers
HarryAppelo
Jan JaapJanse
JanPoppelaars
MarijnOtte
NielsOndersteijn
PeterLombaers
RonaldGouma
Tomde Jong
Wimvan de Fliert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.