Joris Boons wint alles!

In juni is het weekendtoernooientijd: na ons OKU werden er in achtereenvolgens Hilversum en Haarlem soortgelijke toernooien afgewerkt. Ook hier grote namen en veel elogeweld aan de topborden.

In de luwte daarvan deed ons lid Joris iets bijzonders: hij won twee toernooien op rij! Eerst sloeg hij toe in de C-groep van het HSG Open met een bijna perfecte 5,5 uit 6. Was dat al mooi, bij het ROC Nova College Schaaktoernooi in Haarlem scoorde hij 5 uit 5 (en een bye) in de B-groep! En die was tot 1900, waar Joris met zijn 1512 niet tot de toppers behoorde. Zijn TPR van 2538 doet vermoeden dat zijn rating rap zal stijgen.

Gefeliciteerd Joris!

Joris (rechts) in Baarn (bron Baarnse Schaakvereniging)

One thought on “Joris Boons wint alles!

  1. Hallo meneer Jan Jaap.
    Ik les net dit bericht over mijn schaakprestatie van afgelopen week. Ik voel me erg vereerd dat u over mij hebt geschreven. Ik lees dit dan ook met plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.