Zomer Avond Kompetitie vanaf 3 juli!

Het PK seizoen is afgelopen en dat betekent dat de ZAK (de Zomer Avond Kompetitie) weer op het punt staat om te beginnen!
Samen met USC de Rode Loper en Moira Domtoren organiseren we deze zomer weer de altijd gezellige ZAK.
We spelen weer in het vertrouwde Denksportcentrum Dijckzigt. De Zomer Avond Kompetitie biedt vanaf dit jaar zelfs 8 woensdagen in de zomer gelegenheid aan alle clubschakers de wekelijkse routine voort te zetten, tegen spelers van andere clubs. Aan alle huisschakers de mogelijkheid om een officiële partij te spelen. Het speeltempo bedraagt anderhalf uur. Door de unieke indelingsvorm – indeling tegen spelers van gelijke sterkte – maakt werkelijk iedereen kans op de rondeprijzen per avond, de vele prijzen op de laatste avond en zelfs op de eerste plaats en het unieke Wisselpaard!
De speeldata zijn de 8 woensdagen van 3 juli t/m 21 augustus. Vanuit PK hopen we op veel deelnemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.