PK1 en PK3 worden net geen kampioen. PK2 eindigt 3e. PK4 handhaaft zich net niet

PK1 heeft met 7-3 gewonnen van ASV en eindigt met 15MP tweede achter GC (16MP) en proeft de bittere smaak van het mislopen van het kampioenschap (1 bordpunt tegen GC in R6). Hetzelfde voor PK3. Waarbij door het gelijke spel van HMC den Bosch 2, de beslissing moest komen van de directe confrontatie tussen PK3 en de Stukkenjagers 3 in de slotronde. De wedstrijd eindigde in een minimaal verlies met 4.5-3.5 en PK3 pakt uiteindelijk brons met 12MP en loopt het kampioenschap op een bordpunt in de laatste ronde mis.

Het 4e heeft zich net niet kunnen handhaven met een 4-4 gelijkspel. Een half bordpuntje meer deze wedstrijd zou nog een 8e plek hebben opgeleverd net boven de streep. Zie hier de eindstand.

Al met al een net niet seizoen voor PK1, PK3 en PK4.

PK2 sluit het seizoen positief af met een 5-3 overwinning en eindigt met 10MP op de 3e plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.