Zaterdag laatste thuiswedstrijd in de KNSB competitie!

Aanstaande zaterdag spelen de 4 KNSB teams van Paul Keres hun laatste thuiswedstrijden van het seizoen in de Noteboom. Dit begint zoals gebruikelijk om 1 uur en zal doorgaan tot een uurtje of 6.

PK1 staat 1MP achter op Groningen. Kan Groningen deze lead vasthouden of gaat het een Ajax/Manchester City-esque last minute kampioenschap worden voor PK1? Zet Jan Breukeman een stap naar een IM-norm deze zaterdag? Caissa-Eenhoorn (uit Hoorn) komt op bezoek in de Noteboom en Groningen mag uit naar Wageningen!

PK2 gaat twee opeenvolgende nederlager van zich af proberen te spelen tegen koploper de Waagtoren uit Alkmaar met onder andere IM Yong Hoon de Rover en FM Danny de Ruiter. Gaat het een van de Paul Keres bobo’s uit het 2e lukken om een van deze titelhouders te verschalken?

Het 3e heeft haar laatste 4 wedstrijden gewonnen en staat pardoes gedeeld bovenaan! De 5e overwinning op rij zal moeten komen van de comfrontatie tegen Koningswaal Tornado Combinatie wat op rating weinig onder doet voor het 3e.

Het 4e heeft de vorige ronde haar eerste overwinning van het seizoen behaald, mede dankzij een overwinning van Wouter Visser die inmiddels al bijna een klassieker kan worden genoemd! 0-0, Kh7, Th8, Kg8, Df8! Dit is slechts een korte abstract van die partij. Voor meer kun je de heren van het 4e vragen! Kan het 4e deze overwinning een mooi vervolg geven door de opponenten uit Waalwijk as. zaterdag ook op een nederlaag te trakteren?

Bezoekers zijn, zoals altijd, van harte welkom. Tot zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.