Oude clubbladen lezen?

Zoals bekend zijn Niels, Bert en Jan Jaap druk met het jubileumboek. Grote stapels oude artikelen, foto’s, partijen en standen vechten om een plekje; op dit moment is er genoeg materiaal voor een jubileumboek of vier. Meer is er dus ook niet nodig, maar denk je iets unieks in handen te hebben: laat het dan even weten! Vooral oude foto’s zijn kansrijk.

Bij dat redactiewerk zijn alle oude PKB’s (Paul Keres Bulletins) eens doorgevlooid en blijkt de club er veel dubbel te hebben. Vooral uit de jaren ’80 en de jaren ’00 zijn er diverse exemplaren over. Die liggen op dit moment stof te vangen op een Zeister zolder. Het is leuk leesvoer, dus mocht je interesse hebben: mail Jan Jaap en er komt een stapeltje jouw kant op.

Voor als je niet van het papier bent: hier staan ingescande clubbladen, hier speciale club- en herdenkingsbladen en hier een aantal partijen. Daar zal nog het nodige bij komen: zo zijn de afgelopen tijd erg veel oude partijen ingevoerd. Dus houd de site in de gaten!

Tenslotte: op zondag 19 mei is de boekpresentatie en het jubileumevent. Op de jubileumpagina vind je alles daarover. Veel oud-leden zijn uitgenodigd, maar we hebben niet iedereen kunnen traceren. Mocht je iemand spreken die graag wil komen maar van niets weet, geef dan gerust de datum en de manier van aanmelden (mailen naar Raymond) door.

That’s all folks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.