KNSB: gelukkig hebben we de foto’s nog

Afgelopen zaterdag speelden team 1 t/m 4 thuis. Belangrijke wedstrijden, waarvan er echter maar eentje gewonnen werd: het derde haalde een keurige 5,5-2,5 overwinning op SMB, waarbij Simons overwinning op 2300+ een speciale vermelding verdient. Paul Keres I speelde de kraker tegen Groninger Combinatie I, die met 3 grootmeesters en divers ander sterk spul aantraden. Na een felle strijd werd het 4,5-5,5: helemaal niet slecht, maar GC staat nu weer gelijk met ons vlaggenschip, waardoor de laatste drie ronden een bordpuntenrace gaan worden. Het tweede kan geen kampioen meer worden door een ongelukkig verlies tegen Caissa II. 4,5-3,5 of 4-4 zat er lang in, maar het werd 3-5. Een spannende match en complimenten voor de winnaars! Het vierde zit in de hoek waar de klappen vallen: tegen De Drie Torens uit Tilburg ging het zeker niet slecht, maar werd er wel verloren. Ook hier 3-5 en het team moet nog aan de bak.

Verslagen zijn er nog niet. Wel foto’s, heel mooie zelfs, door ons oud-lid Harry Gielen die speciaal naar het Utrechtse was afgereisd. Bedankt Harry! De foto’s vind je hier.

One thought on “KNSB: gelukkig hebben we de foto’s nog

  1. Foto’s van schakers, ik blijf het een ongelukkig huwelijk vinden.
    Aangezien bij een Brecht de Prozac op de bon gaat, sla ik al het goedwillende werk van de Harrie even over.
    Zijn de wonden ondertussen gelikt in het Utregse? Het is stil overal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.