Donderdag: Interne, Kwartfinale KNSB Beker Poule B & Paul Keres – En Passant (SOS competie)

Aanstaande donderdag 14 februari staan er verschillende schaak evenementen op het programma! De 20e ronde van de interne competitie vindt plaats. Verder speelt het KNSB Bekerteam tegen HWP Haarlem. Vorig jaar werd nog verloren van HWP in de KNSB competitie dus het is tijd voor revanche! Verder zou het fijn zijn de zure smaak van het verlies tegen GC van zaterdag weg te spoelen. In de SOS-competitie speelt PK tegen En Passant. Van tevoren de grote concurrent, maar ze hebben wat punten verspeeld, dus ze zullen vast extra paraat zijn om het SOS team de eerste matchpunten af te snoepen! Al met al een vol programma in de Noteboom donderdag. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.