Wijk aan Zee: de Keresianen (2)

Inmiddels is het toernooi halverwege en zijn ook de weekdagvierkampen (of hoe heet dat eigenlijk?) voorbij. Hier deden twee Keresianen het redelijk: Jasper won met 2 uit 3 zijn groep gedeeld en Harm Theo haalde 50%.

Vrijdag zijn de tienkampen begonnen, met traditioneel veel Keresianen onder de deelnemers. Na 1 ronde is er natuurlijk nog weinig te zeggen over slagen of falen, dus ik beperk me nu even tot de indelingen: Mark speelt in 1Z (een Zwitsers toernooi met 18 deelnemers, weer eens iets anders), Tom in 2D, Dirk in 2E, Leo in 3E, Klaas in 3H, Arend in 4B, Jeroen in 4G en Ger in 4J. Ze spelen tot zondag 27 januari en publiek is welkom, maar maak niet de fout die Eric Jacobs jaren geleden beging: op donderdag gaan kijken. Want dat is de rustdag.

Tenslotte spelen Kees en Peter bij de journalisten mee.

Succes allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.