Wijk aan Zee: de Keresianen (1)

Het jaarlijkse Walhalla in Wijk aan Zee is weer begonnen. Naast de grootmeesters (en dat is vrijwel letterlijk te nemen) doen veel amateurs hun ding. Het eerste programmaonderdeel zijn de weekendvierkampen. We zien daar dat Tim tweede is geworden in 1C en Joris gedeeld eerste in 2B. De overige Keresianen zitten denk ik niet te wachten op vermelding van hun puntenaantal.

De komende dagen zijn er weekvierkampen, waarin we Jasper (3) en Harm Theo (4) kunnen bewonderen. Bij de tienkampen, die vrijdag starten, zien we Mark (1), Dirk (2), Tom (2), Klaas (3), Leo (3), Arend (4), Ger (4) en Jeroen (4). De groep is indicatief, bij het indelen wordt er vaak nog geschoven. Wat we wel zeker weten, is dat Kees en Peter zoals gebruikelijk meedoen bij de journalisten. Alle amateurs zie je hier. Het is overigens goed mogelijk dat ik iemand over het hoofd heb gezien, waarvoor bij voorbaat excuses.

Een aantal Keresianen zoekt een ander strand: Andy, Eric, Gerben, Peter en Xander doen mee bij het hoofdtoernooi van Gibraltar. Jan Jaap is daar ook, maar speelt het amateurtoernooi (iets met tijd voor toeristische uitstapjes).

That’s all folks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.