Fotoshoot schaakkampioen & rapid-clubavond: de foto’s!

Eind oktober vond er een atypisch tafereel plaats op de clubavond: een fotoshoot! Fotografe Maartje ter Horst (zie haar website) zocht een markante schaker en kampioen. Wie is daar nu beter geschikt voor dan Jan Jaap? Jan Jaap kleedde zich volgens strikte instructies en het resultaat mag er zijn! Zie hieronder enkele foto’s van de fotoshoot . Maartje die voor het eerst bij een schaakwedstrijd aanwezig was, vermaakte zich kostelijk en maakte nog enkele andere sfeerfoto’s tijdens de rapidavond.

2 thoughts on “Fotoshoot schaakkampioen & rapid-clubavond: de foto’s!

  1. Fraaie foto’s hoor, met karakteristieke poses. Je zou zeggen dat de fotografe er uren voor achter een bosje op de loer heeft gelegen, dat was toch niet zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.