Nieuwe ratinglijst / zaterdag KNSB-competitie

De KNSB heeft een nieuwe ratinglijst gepubliceerd. Grootste stijger is dit keer Arend die 73 punten bij mag schrijven. Waar stopt dit? Ook goed in vorm is Simon, die goed speelde in Dieren en dat voortzet in de KNSB. 64 punten schoon aan de haak en weer boven de 2000. Daarna komen Tom (+34), Klaas (+34), Rijk (+26), Hugo (+25) en Elmer. Hugo is met 2486 ook de top dog. We lijken historisch sterk: 10 man boven de 2300 en nog eens 34 tussen 2000 en 2300.

Zaterdag hebben (minimaal) 34 spelers alle kans om de rating verder op te vijzelen in de KNSB. Het eerste speelt tegen het nog puntloze Wageningen (met o.a. Jan Timman en David van Eekhout), het tweede treft de caf├ęschakers van Laurierboom Gambiet in de Jordaan, drie treedt aan in en tegen Bennekom, terwijl het vierde de reserves van Sliedrecht treft. Dat is allemaal niet ver weg, maar wie liever dicht bij huis supportert: De Rode Loper (2 teams), Moira Domtoren (3 teams) en Magnus Leidsche Rijn (2 teams) spelen allemaal thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.