20 december: Noteboom-Masterclass door Peter en thematoernooi

Paul Keres is al even verhuisd naar de Notebomenlaan en het nieuwe clubgebouw staat bekend als ‘De Noteboom’. Het wordt daarom hoog tijd om iets met de spectaculaire, tweesnijdende Noteboom-opening te doen!

Op donderdag 20 december vliegen we PK-Noteboomkenner, Peter Lombaers, vanuit Portugal in om ons in een Masterclass meer over deze mooie opening te vertellen. Deze Noteboom Masterclass vindt plaats van 19.45 tot 20.30. Nadat we fijnzinnige Noteboom finesses met wit en zwart onder de knie hebben, is het direct tijd om dit met een thematoernooi in praktijk te brengen. Het speeltempo wordt nader bepaald, maar zal liggen tussen langzaam blitz en een snelle rapid.

De precieze uitspeelstelling geven we nog niet prijs, maar sterk aanbevolen is om de video van de Sopiko Guramishvili (de vrouw van) te bekijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.