GM-norm voor Casper!

Ons oud-lid Casper Schoppen gaat als een komeet. Na het landskampioenschap met LSG heeft hij nu in Dieren een GM-norm binnengehaald. De benodigde 6,5 punt had hij al na 8 ronden, waarna in ronde 9 het kampioenschap en plaatsing voor het NK op het spel stond. Dat lukte helaas niet (zie verslag op Schaaksite), maar het was natuurlijk een schitterend toernooi. Zie hier voor een ander mooi verslag op Schaaksite met o.a. zijn partij tegen Thomas Beerdsen, hier voor een Leids verslag met ook de winsten op Ivanisevic en Ikonnikov en hier voor een eveneens Leids verslag, dit keer over zijn schwindel tegen Leenhouts. Tenslotte staat er hier een verslag in de Utrechtse Sportkrant. Aanbevolen!

Casper in ronde 9 (foto Harry Gielen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.