Paul Keres 50 jaar!

“De naam van de Vereniging is Utstud. Zij is opgericht op 1 augustus 1968 en is gevestigd in Utrecht”

Gefeliciteerd!

Exact 50 jaar geleden, op 1 augustus 1968 is Utstud, de voorganger van Paul Keres, als schaak- en damclub opgericht.

Jan Jaap en Niels zijn druk bezig met het samenstellen van een jubileumboek. Hiervoor zijn oa diverse zolders ondersteboven gehaald, oude PKB’s en Schakend Nederlands doorgelezen en vele vermakelijke anekdotes en partijen verzameld.

Met een uitgebreide artikelenlijst, partijfragmenten en foto’s belooft het een nostalgisch en vermakelijk jubileumboek te worden dat Paul Keres verdient. Mocht je nieuwsgierig zijn of we al op de hoogste zijn van je favoriete anekdotes, verslag of partij?

Jan Jaap en Niels horen het graag! Vooral wat oudere foto’s en partijfragmenten kunnen we nog goed gebruiken.

Nostalgische statuten

Hieronder zie je de oorspronkelijke statuten en het huishoudelijk reglement. (Dank aan Alwin van Ee voor het opsporen!)One thought on “Paul Keres 50 jaar!

  1. Beste mensen.

    Ik zie dit nu pas. Ik speelde begin jaren zeventig voordat ik naar Bunnik verhuisde in het eerste van Utstud en heb natuurlijk die partijen nog. Desgewenst stuur ik er nog een paar. Verder ben ik natuurlijk geïnteresseerd in het jubileumboek.

    Groetjes,

    Paula Vennix (voorheen Paul Vennix)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.