Paul Keres verhuisd naar De Noteboom!

Paul Keres is verhuisd naar De Noteboom!

Vanaf het seizoen 2018-2019 speelt SV Paul Keres haar interne en externe (SOS en KNSB) wedstrijden in ‘de Noteboom’. Dit schoolgebouw aan de Notebomenlaan 400 bevindt zich op 200 meter van het vorige clublokaal, het USG.

Afgelopen week zijn alle spullen van het USG naar de Noteboom verhuisd. Het alarm van het gebouw kunnen we dromen, spullen zijn uitgezocht, kasten met schaakmateriaal staan netjes in de nieuwe speelzaal, barroutes zijn uitgedokterd en de verlichting is na daglicht gecheckt. We zijn nu met name nog op zoek naar een geschikte kast voor onze barspullen. De Noteboom ziet er goed uit en belooft veel voor sportieve en gezellige interne en externe wedstrijden!

Start van het seizoen
Meer informatie over de opening van het seizoen volgt snel, houd de website in de gaten. De officiële opening van de Noteboom vindt in ieder geval plaats op donderdagavond 23 augustus. Op 30 augustus volgt de 1e interne competitieronde en op 6 september de ALV.

Verhuisfoto’s

Veel spullen gaan al even mee!

De meeste spullen zijn te voet met winkelwagentjes verhuisd.

Raymond en Gerben verhuizen een belangrijk stuk meubilair.

Al het schaakmateriaal staat netjes geordend, zo dicht mogelijk bij de plek waar er geschaakt gaat worden.

Het licht in de Noteboom (lang niet alles staat hier aan) is goed om te schaken. Eventueel kan de sfeerverlichting aan voor bijzondere events.

 

Het demonstratiebord zullen we vaker (bijv voor trainingen) gaan gebruiken.

De Noteboom bevindt zich op de Notebomenlaan 400

De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.