29 januari: Workshop Mentale Vaardigheden (update)

Op maandag 29 januari geeft oud-lid en schaakcoach David van Kerkhof een workshop over ‘mentale vaardigheden’ in het schaken. Aan bod komt in ieder geval:

  • Doelen stellen: hoe stel je doelen die je motiveren en uitdagen?
  • Aandacht en concentratie: hoe kun je dit verbeteren om je fouten te minimaliseren?

David verzoekt je om je van tevoren aan te melden door een mailtje te sturen naar david@schaakcoaching.nl. De workshop gaat door bij minstens 10 deelnemers. David vraagt om naderhand een bijdrage naar eigen inzicht te geven, met een richtprijs van 5 tot 10 euro.

De avond start om 20:00u (inloop vanaf 19:45u) en duurt tot 22:15u. Locatie: Denksportcentrum ‘Dijckzigt’, Boorstraat 107, Utrecht. Meer informatie over Davids activiteiten als coach en workshopleider vind je op zijn website: www.schaakcoaching.nl.

 

UPDATE: Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor maandag!