30 april: snelschaakkampioenschap!

Woensdag 30 april is het snelschaakkampioenschap van Paul Keres! Voor wie een clubkampioenschap ambieert is dit de snelste manier om er een te halen. We spelen een Zwitserse voorronde, waarna finalepoules gevormd worden. Uiteraard spelen we 5 minuten p.p.p.p zonder increment. Zoals gebruikelijk starten we om 20:00. Komt allen! Ook leden van andere verenigingen zijn welkom.

breaking news: bekerteam haalt finale!

Het KNSB-bekerteam van Paul Keres heeft de finale gehaald. In een heel spannende finale werd Soest uitgeschakeld. Gemakkelijk ging dat niet: de reguliere wedstrijd werd 2-2, waarna een snelschaakbarrage volgde. Daar had Soest genoeg aan 2-2, maar door taai verdedigen van Hugo werd het een halfje meer. We zijn dus door! De finale is op…

Vrijdagavond : Soest – Paul Keres

Komende vrijdag 25 april vechten Soest en Paul Keres uit wie deel mag nemen aan de landelijke finale van de KNSB-bekercompetitie. Dat doen we bij Soest in de Steenhoffstraat. Alle supporters zijn welkom! Spanning en gezelligheid gegarandeerd, en er schijnt zelfs kans op muziek te zijn.

Snelschaken Koningsdag

Op vrijdagavond 25 april en zaterdag 26 april zal het schaakspel op de Koningsdag vertegenwoordigd worden door de Rode Loper, die hun traditionele stand weer in de Oranjestraat zullen plaatsen. Iedereen is welkom om een potje te spelen voor het goede doel!

Open toernooi SC Utrecht

SC Utrecht organiseert dit jaar een open toernooi. De start is op donderdag 24 april en het einde op donderdag 5 juni. De eerste prijs is 250 euro. De partijen tellen mee voor de KNSB-rating. Een mooie gelegenheid dus om een aantal serieuze partijen te spelen en meteen je rating op te krikken. Wellicht een…